Van onze vogelvrienden uit Harderwijk; de uitnodiging voor de door hun georganiseerde Kringtentoonstelling 2018!

Voor de nieuwe leden onder ons:
Wij, als vogelvereniging de Vogelvriend Nijkerk, zijn één van de afdelingen die lid zijn van de Kring Noord West Veluwe.
Elk jaar wordt door één van de afdelingen van de Kring Noord West Veluwe de zgn.“Kringtentoonstelling” georganiseerd.
Daaraan kunnen alle leden van deze verschillende afdelingen deelnemen en dat resulteert dan (hopelijk) weer in een grootse vogeltentoonstelling met meer ingezonden vogels, meer diversiteit en meer competitie dan op de reguliere onderlinge TT.

Clubgebouw “De Toekomst”
Marie Curiestraat 4
Harderwijk

Openingstijden:
Donderdag 29 november 19:00 - 22:00 u
Vrijdag 30 november 14:00 - 22:00 u
Zaterdag 01 december 10:00 - 16:00 u

voor meer informatie over tentoonstellingen in Gelderland kunt u kijken op de site van de NBvV: http://www.nbvv.nl/tt_tt_agenda.asp#Geld